Str. Caramidariei Nr.6, Brasov
0731 343 782

Despre noi

Despre noi

Piese second -hand pentru masini cu an de fabricatie de la 2006

Motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteza, sisteme de transmisie, elemente de caroserie (capota, usa, aripa, bara, parbriz, faruri, stopuri) si accesorii, toate pot fi gasite in parcul nostru de dezmembrari. Si chiar mai mult!

Garantie pentru piese

Va oferim serviciile noastre in mod profesionist: in conformitate cu legislatia in vigoare, beneficiati de garantie si documente de achizitie pentru piesele cumparate. Aveti, totodata, garantia returnarii pieselor.

Peste 1000 de masini dezmembrate

Pana in prezent, au fost dezmembrate in parcul nostru modele diverse ale marcilor consacrate: Mercedes, Bmw, Volkswagen, Audi, Seat, Dacia, Skoda, Ford, Opel, Peugeot, Citroen, Mazda, Chrysler, Honda, Kia, Land Rover, Toyota, Fiat, Renault, Hyundai, Lancia, Dacia, Nissan, Volvo.

Livrare prin curier din depozitele din Brasov si Targoviste

Suntem in masura sa va oferim rapid piese de schimb second-hand pentru diverse brand-uri si modele de autovehicule din depozitele de dezmembrari pe care le avem in Targoviste si in Brasov.

Experienta de peste 17 ani in domeniul auto

Suntem o echipa tanara de profesionisti, cu experienta de peste 17 ani in domeniul auto. Va asteptam in depozitul nostru din municipiul Brasov, strada Caramidariei, nr. 6 (cartier Bartolomeu - in spatele Eliana Mall).

Asiguram consultanta de specialitate

Indiferent ca v-ati gasit autoturismul cu o oglinda plecata la plimbare sau pentru cand iese la pensie cutia de viteze sau daca vreti sa va satisfaceti mici mofturi (un scaun incalzit, un capac de roata) suntem aici sa va oferim cele mai potrivite piese auto pentru masina dumneavoastra.

best

De ce noi?

wolks

Echipă tânară de profesioniști

Suntem o echipă tânără de profeșioniști, cu experiență de peste 10 ani în domeniul auto. Vă așteptăm în depozitul nostru din Brașov, zona Bartolomeu, pentru a vă oferi consultanță de specialitate, service și cele mai potrivite piese auto pentru mașina dumneavoastră.

mazda

Ofertă de preț completă:

-piese noi originale;
-aftermarket;
-piese din dezmembrări.

chevrolet

Stocul propus

Stocul pe care vi-l propunem conţine elemente de caroserie (capote, uși, aripi), elemente de direcție noi, suspensie (amortizoare, articulații, bielete, bucși, brațe, arcuri), componente electrice (faruri, senzori, bujii), elemente de frânare noi, ambreiaj și alte accesorii auto.

  • Ofertă de preț completă: piese noi originale, aftermarket și piese din dezmembrări.

CELE MAI NOI

Contactati-ne!

Adresa: Str. Caramidariei Nr.6, Brasov
Telefon: 0745.139.997, 0731.343.782 și 0747.627.233
Email: contact@dezmembraribrasov.ro
Claunic Depozit Dezmembrari Brasov