Dezmembrari Brasov
Claunic Dezmembrari Brasov - O gama variata de masini si piese din dezmembrari auto

Peste 1000 de masini dezmembrate

Pana in prezent au fost dezmembrate in parcul nostru modele diverse ale marcilor consacrate: Mercedes, Bmw, Volkswagen, Audi, Seat, Dacia, Skoda, Ford, Opel, Peugeot, Citroen, Mazda, Chrysler, Honda, Kia, Land Rover, Toyota, Fiat, Renault, Hyundai, Lancia, Dacia, Nissan, Volvo.
La Claunic Dezmembrari Brasov puteti gasi motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteza, sisteme de transmisie, elemente de caroserie (capota, usa, aripa, bara, parbriz, faruri, stopuri) si accesorii, o gama intreaga de piese din dezmembrari auto! Va asteptam cu mare drag!

Piese second-hand pentru masini cu an de fabricatie de la 2006

Experienta de peste 17 ani in domeniul auto
Suntem o echipă tânără de profeșioniști, cu experiență de peste 17 ani în domeniul auto. Vă așteptăm în depozitul nostru din județul Brasov, situat pe centura municipiului Brasov, pe strada Caramidariei, nr. 6 (in spatele Brintex si Eliana Mall).
Asiguram consultanță de specialitate
Indiferent ca v-ati gasit autoturismul cu o oglinda plecata la plimbare sau pentru când iese la pensie cutia de viteze sau daca vreti sa va satisfaceti mici mofturi (un scaun incalzit, un capac de roata), suntem aici sa va oferim cele mai potrivite piese auto pentru mașina dumneavoastră.
Claunic Dezmembrari Brasov - O gama variata de masini si piese din dezmembrari auto

Claunic Dezmembrari Brasov va ofera o gama variata de piese din dezmembrari!

Aici, la Claunic Dezmembrari Brasov, gasiti toata gama de piese dezmembrari Renault, dezmembrari Volkswagen, dezmembrari Dacia, dezmembrari Skoda, dezmembrari Audi, precum si o multime de alte piese din dezmembrari auto.

Va asteptam cu mare drag!

 Telefon  Localizare  Email  Whatsapp  Inapoi sus